Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/cadansinterim.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4934 Disclaimer | Cadansinterim

Disclaimer website

Cadansinterim heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van deze website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Cadansinterim geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Deze website kan (hyper)links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van Cadansinterim. Cadansinterim is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig de voorwaarden van het Privacy Statement.

De auteursrechten en alle andere (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot deze website, waaronder onder meer begrepen software, audio, video, tekst en foto’s behoren toe aan Cadansinterim of haar licentiegevers.

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Cadansinterim is een geregistreerd beeldmerk dat eigendom is van Cadansinterim.

Voor meer informatie neemt u contact op met Cadansinterim via info@cadansinterim.nl of per telefoon via (+31) 06 46 353 756. Cadansinterim staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09173823.

© 2017, Cadansinterim

Cadansinterim

Cadansinterim

Cadansinterim is opgericht door Peter Ruiter en biedt als interim manager oplossingen voor voedingsmiddelen producenten.